Select Page


Ziua a inceput cu bine. Cand eram in autobuz, in drum spre birou, am vorbit la telefon cu Dana (stilistul alaturi de care colaborez). Am descoperit ca avea treaba exact in locul unde am eu biroul. That is awesome!

Am stabilit. Merg la shopping cu stilistul dupa mine

M-am vazut cu Dana si pentru ca nu aveam nicio sala libera, am stat la discutii in bucataria de la We Love Digital Unirii, langa colegii de Hub care luau masa.

I-am explicat filosofia de viata si am povestit depsre modul in care am ales hainele pana acum, cat si despre garderoba mea actuala. Ce sa zic, e jale! Mai am doar cateva tricouri, o camasa groasa si 2 perechi de pantaloni din care una se rupe.

Am purtat tricourile pana la uzare si nici nu ma simt confortabil in ele. E clar ca trebuia sa investesc in perioada asta in haine. Dana a picat la tanc.

Am stabilit impreuna o serie de directii legate de culorile pe care o sa le alegem si care mi se potrivesc. Am vorbit in mare de cateva mixuri si am stabilit sa mergem impreuna in mall Miercuri, la ora 18:00.

Ai de capul meu, caci nu am pic de buget pentru treaba asta. Dana a zis ca mergem sa le probam si facem poze, chiar daca nu le cumparam.

Eu sunt fixat si pe cumparat. Hainele pot sa fie un moft, dar in momentul asta e foarte improtant pentru mine sa produc o schimbare aici. Am nevoie de o garderoba in care sa simt ca ma respect pe mine. Caut sa ma imprumut de bani.

Pe terasa de la Hub

Un lucru pe care l-am stabilit cu o zi inainte a fost sa evit sa mai vorbesc cacaturi cu oamenii din jurul meu. Am stabilit ca vreau sa vorbesc cu ei despre afaceri si bani.

Am pornit cu noua intrebare pe care imi place sa o pun oamenilor. “Care este cea mai bogata persoana pe care o cunosti?” Cum este, cum s-a dezvoltat, de ce fel de oameni se inconjoara, etc.

Am descoperit ca discutiile deja capata cu totul si cu totul alta valoare. In schimb, am vazut ca riscul e foarte mare sa picam in capcana despre politica, istorie si tot felul de asa zise “nedreptati” ale statului sau ale trecutului.

E important sa le identificam cand apar si sa revenim la subiect. Per total pot sa zic ca azi am capatat mai multa valoare din discutiile la tigara, in comparatie cu alte zile.

Noua Generatie de Antreprenori

Asta este un eveniment organizat de catre cei de la Upgrader. Am mai fost la un eveniment in trecut si am plecat la jumatate. Cumva nu ma simteam ok acolo. Simteam ca nu am ce sa caut printre oamenii de acolo si nu imi dadeam voie sa ma vad ca pe un om de valaore printre ei.

De data asta am incercat sa fac lucrurile altfel. Am plecat cu Paul Ardeleanu si am ajuns acolo. Tot astazi ii recunoscusem lui Paul ca stau prost la networking. Nu prea ii venea sa creada.

Am primit sfatul acela super-popular. Mergi langa 2-3 persoane care stau de vorba si pune-te langa ei ca boul. La un moment dat, vezi si tu cum intri in discutii.

O chestie tare a fost faptul ca imediat dupa ce am intrat in sala, Paul mi-a zis: “Stii, nu e bine sa stam impreuna sau unul langa altul. Nu poti sa faci networking asa.”. Asa ca fiecare s-a dus pe alte scaune si in alte directii.

BANG! La toate conferintele la care am mers, cautam sa merg cu cineva, sau cautam sa gasesc persoane cunoscute de care sa ma agat. Era confortabil, sigur, si nu trebuia sa intru in vorba cu strainii (care cine stie ce credeam eu ca sunt capabili sa-mi faca). Pe scurt, mergeam degeaba. Zero networking.

De data asta, am avut doua tentative. M-am strans langa un grupulet care vorbea cu unul dintre investitorii prezenti la eveniment. Am tacut si am prins niste informatii de valoare.

In alt caz, m-am asezat langa doi tipi care vorbeau despre nutritie. Cam stiam despre ce vorbesc ei, dar am ascultat. La un moment dat am intrebat si eu de dieta ketogenica. Am inceput sa avem o conversatie. Good, this shit works! Yay!

M-am oprit la aceste incercari. N-am reusit sa ma arunc in toate partile. Am mai progresat si m-am mai dezvoltat 🙂

Pe seara

Am discutat cu Laura in toi de noapte. Am realizat iar ca ne culcam prea tarziu si nu facem mare lucru. Am decis ca e mai bine sa ne trezim de dimineata si sa ne facem treaba, decat sa stam seara tarziu si sa… nu facem nimic.

Cand ajungi acasa de la birou, nu prea mai ai energie si te-a doborat toata caldura. In plus, iti este foame, te apuci sa gatesti diverse, sa mai faci curat, dus si sa zaci pe cate un scaun.

In plus, am descoperit ca cea mai mare cantitate de tigari o fumam dupa ora 18, pana pe la 2 noaptea. Asa ca incercam iar sa revenim la programul de 22-23 cu trezit la 05-06.