Select Page


Ieri la birou, lucrurile au mers bine. Chiar si asa, din perspectiva culorilor, activitatea de birou o rezum la culoarea albastru (improve my future and other’s, dar fara sa ma dea pe spate de entuziasm).

Cand am plecat acasa, eram constient ca ceea ce am facut la birou si ceea ce urmeaza sa fac cand ajung acasa, nu ma va duce nici macar in zona portocalie (enjoyment), ca sa nu vorbesc de verde (enjoyment + improve).

Culorile actiunilor noastre

Korea si Dumnezeu

Asa ca am schimbat directia si am vrut sa merg pe jos. M-au oprit doua coreence care vorbeau prost romana. Pareau amuzante. Din ce am inteles initial era ca erau la teologie si faceau ceva studiu.

M-am asezat pe banca cu coreencele si ne-am pus pe vorbit despre diversi dumnezei, ai lor, ai nostri, ai altora 🙂 M-au pus sa citesc din biblie si am aflat pentru prima data de conceptul “Dumnezeu Mama” si despre o bunicuta din Korea care este ca un dumnezeu pentru adeptii acestui cult. Mi-a facut placere sa stau de vorba cu fetele astea, dar am refuzat sa-i vizitez atunci pe moment. In schimb, le-am promis ca spun si altora de chestia asta: http://watvintro.org/en/. Un clip interesant.

M-am bucurat sa vad cum evolueaza lucrurile. Probabil acum cativa ani as fi dat cu religia lor de pamant si le-as fi luat la ultimul misto. Acum ma bucur ca ele erau fericite, ca eu am aflat ceva in plus. Pe langa asta, fiecare traieste in povestea lui (inclusiv eu) si nu trebuie sa ma preocupe pe mine povestile altora.

Vreau mai mult

Cum inca nu ma simteam multumit de ziua respectiva, am sunat-o pe Laura. Era prin oras, mergea spre casa parintilor. Chiar daca nu aveam neaparat chef, am zis ca vin si eu. (era o alternativa, la ceea ce stiam deja ca nu va aduce ceva in plus – sa ma duc acasa).

Nici alternativa nu mi-a adus ceva in plus, asa ca tot trageam de timp caci nu voiam sa merg direct acasa. Cand schimbam autobuzele la Unirii am zis sa ne mai plimbam. (poate, poate, scot ceva mai mult din ziua asta)

Si asa a fost. Ne-am intalnit din intamplare cu Adi si Alexandra. Cred ca nu ne mai vazusem cu ei de vreo 5 luni. Era momentul perfect. Am stabilit sa bem o bere si ne-am gasit un loc.

Am incheiat ziua pe verde (enjoyment + improve)

Am avut niste super-discutii, asa cum imi plac mie, din care simt ca fiecare pleaca cu cate ceva acasa. Am discutat cu Adi despre business-uri si foarte mult despre piata de media, Facebook Ads, Google, ce mai urmeaza si cum ne mai adaptam. Am discutat despre clienti si a fost fain 🙂

Am discutat despre pisici.

Un alt angajament – 31 dec 2017

Am ajuns intr-un punct in carte am inceput sa discutam despre fumat. Alexandra m-a provocat si apoi a provocat-o si pe Laura. M-a provocat sa sting tigarea cand era la jumatate si sa-mi iau angajamentul ca nu mai fumez pana pe 31 decembrie, ora 00:00, atunci cand apar artificiile pe cer.

O sa stiu ca mi-a reusit asta, in momentul in care pe 1 Ianuarie 2018, o sa am 750 RON in buzunar ca sa-mi cumpar un ceas cu ei. Na, acum mi-am luat angajamentul si aici pe blog.

Si Laura a facut ceva asemanator, pentru o alta data. Fiecare e cu treaba lui 🙂

Apoi, am descoperit ca Alexandra este la un punct de a-si termina studiile pentru a facilita sedinte de coaching bazate pe NLP. Awesome! Imi place cand vad ca oamenii din jurul meu evolueaza. Imi place sa ma inconjor de astel de oameni. Asa ca, e posibil ca in curand sa particip la prima mea sedinta de coaching 🙂

O alta parte tare, ce a echilibrat balanta, a fost ca oamenii astia s-au apucat sa-si mute bani in conturile de economii din ING dupa discutii avute despre bani si dupa ce si-au dat seama cam care este cash-flow-ul lor.

So, I’ve enjoyed it a lot, I’ve improved myself and maybe other’s lifes. It’s a GREEN! Yay! We should go home now 🙂