Select Page

De ce fac marketing?

Ca sa provoc si sa atac banalul, regulile si normalul

Ceea ce ni se spune in fiecare zi ca este normal, nu are nicio legatura cu normalitatea. Mi-am pus intodeauna intrebari despre lucrurile din jurul meu, despre normal, despre credinte si reguli sociale. Am cautat de fiecare data sa le incalc, sa incerc lucrurile altfel sa atac regulile si normalitatea. Am vrut sa descopar lumea dincolo de bariere.

Tu nu vrei sa stii ce se afla dincolo?

Cand mi-a picat pentru prima data in mana responsabilitatea unui brand, am realizat cat de departe pot duce aceasta curiozitate despre lume.

Marketingul sau ceea ce numeam atunci “promovare” mi-a dat acces la un spatiu de joaca imens, in care pot sa provoca banalul, normalul, sa incalc regulile, sa fac lucrurile invers fata de ce inseamna firesc si sa descopar ce se afla dincolo de ele.

In prezent, imbin placerea asta in viata de zi cu zi provocandu-ma pe mine si pe cei din jur si apoi folosind marketingul pentru a face acelasi lucru pentru afaceri si pentru clientii lor.

Marketing Autentic

Cred ca acesta este un marketing autentic, unul in care nu se urmareste doar evolutia financiara cat si schimbarea radicala a normalului, schimbarea regulilor si schimbarea de perceptii si mentalitati.

Cele mai reusite produse, companii si afaceri au facut exact asta. Au inovat, au schimbat cursul istoriei, ne-au dat noi perspective de gandire si ne-au schimbat viata pentru todeauna.

Asta facem in Choose Yourself si spre asta aspiram.

In acelasi mod ne alegem clientii

Inainte de a colabora cu noi, pune-ti intrebarea:

De ce fac asta? De ce exista business-ul meu?

Apoi, spune-ne si noua 🙂