Select Page


Orice schimbare e o oportunitate. Nimic nu este rau, apocalipsa nu vine. Orice schimbare este ceva bun de care putem sa ne bucuram si sa profitam cu totii.

Textul de mai sus e mantra mea personala de ceva timp. Mi-am urmarit evolutia in fiecare an. Cele mai faine schimbari si progrese le-am obtinut atunci cand lumea mea parea ca o sa se destrame.

De ce tocmai atunci? Pentru ca in momentele respective eram obligat sa fac o schimbare. Practic, ori de cate ori eram obligat sa fac o schimbare, ma dezvoltam si mai mult. Astazi, caut schimbarea in mod cosntant si ma bucur ori de cate ori aud ca or sa aiba loc schimbari majore la nivel de legi, tara, oras, etc.

Apocalipsa financiara

Am un coleg de hub care ma mai tine la curent cu ce schimbari mai vrea sa aduca guvernul fata de firme, fata de impozitare, etc. De la el si alte persoane din surse diferite tot aud cum urmeaza sa vina iar o criza financiara peste Romania.

E super, e minunat. Orice schimbare, orice chestie noua consider ca aduce o groaza de oportunitati. Stiu foarte bine ca pe timp de criza unele afeceri o duc foarte bine pe cand altele o duc prost. Prefer sa ma uit la cele care o duc bine si sa vad cum ele au imbratisat schimbarea.

Pe seara am ajuns la parinti. Asa ma mai uit si eu la stiri din cand in cand. Aflu aceleasi informatii, aflu cum a crescut rata somajului si ii vad pe diversi cum se plang la televizor despre schimbarile pe care vrea sa le ia guvernul.

Ma uit la televizor si zambesc ca un prost. Un prost care zambeste si casca ochii la tot ce se intampla in jur, cautand oportunitatea care paote aparea in toata povestea asta.

Societatile si popoarele nu s-au dezvoltat pentru ca lucrurile mergeau perfect. Din contra, s-au dezvoltat pentru ca au fost nevoiti sa gaseasca solutii la diverse probleme. Atata timp cand televizorul imi arata ca exista probleme, eu stiu ca acolo exista un potential urias de dezvoltare.

Le-am spus parintilor despre Jeep – Wrangler Rubicon

Le-am spus despre cum vreau sa-mi iau Jeep fara sa creez inainte o asteptare din partea lor. In trecut le-as fi spus asta stiind foarte sigur si categoric ce or sa-mi raspunda si ca apoi o sa ne certam in idei.

De data, asta, in mintea mea, le-am dat voie sa ma sprijine, si nu le-am mai pus eticheta de “atacatori”. In mod surprinzator, ei s-au comportat exact asa cum eu le-am dat voie in mintea mea. Le-am dat voie sa ma sprijine si chiar asta au facut.

Ba din contra, chiar s-au bucurat cand au auzit ca obiectivul asta al meu ma obliga si sa dau de carnet auto. In plus, am simtit ca produc acolo o urma de motivatie. Mai in gluma, mai in serios, mama mi-a zis ca vrea sa-si deschida firma si laborator de cofetarie.

Super, mai continuam discutiile astea. Poate ramane doar partea serioasa din poveste.

Per total, lucrurile merg in directia dorita: Jeep Wrangler Rubicon, pana in Decembrie 2018.