Select Page

Sunt Robert Lazar si cred in puterea schimbarii.

Toate reusitele din viata mea, din viata celor din jur si toate reusitele modelelor mele vin din schimbare, din schimbarea pe care o facem in interior si din schimbarea pe care o inspiram in altii.

Cand spun schimbare, ma refer la atacarea acelor lucruri pe care le luam de bune, de la modul in care credem ca ar trebui sa ne traim viata, sa ne bucuram, sa interactionam, sa cumparam, sa vindem si sa evoluam.

Cred cu tarie ca normalul nu este un standard, ca normalul este ceva pe care il modeleaza fiecare individ si fiecare afacere in parte. Cred ca evolutia noastra, evolutia vietii noastre si a afacerilor noastre depinde de modul in care alegem sa redefinim normalul.

Sunt pasionat de marketing, pentru ca folosit intr-un mod creativ, ne poate ajuta sa punem intrebari, sa redefinim idei, sa schimbam vieti si in cele din urma sa redefinim normalul.

Intr-o lume in care ne este dictat ce este normal pentru noi, pentru viata noastra si pentru afacerile noastre, vreau sa putem sa ne alegem “normalul” pe care il dorim.

Alege-ti “normalul”. Alege-te pe tine.

Choose Yourself